Om mig...

Johanna Fåglund heter jag, är född 1989 och bor i Göteborg med min sambo och ibland en liten yorkshireterrier vid namn Elton som vi passar åt mina föräldrar rätt ofta. Har bott i Göteborg hela mitt liv och trivs bra i storstad, men jag älskar verkligen att komma ut på landet, till naturen och fina landskap.

 

Min favoritstad är London, dit åker jag gärna flera gånger om och tröttnar aldrig! Är ett stort McFly-fan och bara älskar deras musik. Har varit på konsert i London flera gånger och sett dom, hur bra som helst! Norge är också en plats som jag gärna besöker om och om igen sedan min pojkvän övertalade mig om att ta en roadtrip dit 2012 (jag var sån som bara ville till medelhavet då). Jag blev helt fast i Norge och vi har åkt dit tre gånger till sen dess och planerar inför nästa gång.

 

Bland landskap och natur är där jag trivs bäst med min kamera. Porträtt älskar jag att fota ute i naturen. Botaniska trädgården i Göteborg är ett favoritställe för porträtt, i kvällsljuset blir det helt magiskt där. Tycker också om att fota porträtt med häftiga bakgrunder som vattenfall, norrsken (japp, det går att fota även här nere i Göteborg ibland), fina landskap, eller massa färgglad bakgrunds/förgrundsoskärpa (bokeh).

 

Våren 2011 gick jag en utbildning på International Makeup Center för att bli makeupartist, vilket var hur kul som helst. Innan den kunde jag ingenting om smink, men jag lärde mig massor. Jag tycker om att göra galna och färgglada sminkningar, men kan även lugna ner mig lite och göra mer naturliga sminkningar för till exempel bröllop.

Har haft två (och ett halvt pågående) färgglada sminkteman som ni hittar i min makeupkategori.

 

 

Vill ni boka mig som fotograf eller makeup-artist kan ni kontakta mig på min mail (kontakt@johannafaglund.se).

Prislistor hittar ni här.